Reflexzonetherapie

De moderne voetreflexologie is gebaseerd op een oude vorm van hand-en voetmassage.Zeker al 4000 jaar geleden werd deze methode al in Egypte en in China gepraktiseerd, maar ook diverse indianenstammen konden deze techniek al. 

er is al voldoende bewezen dat deze therapie al vele mensen geholpen heeft om een betere gezondheid te verkrijgen en te behouden. 

 

Wanneer je ziek bent heeft reflexologie een verzorgende, ontspannende en versterkende werking zodat het zelfgenezend vermogen van kracht gaat, maar ook als je gezond bent helpt de genezende aanraking van reflexologie. 

 Reflexologie is geschikt voor iedereen van jong tot oud. 

 

De technieken waar ik mee werk zijn de westerse en Chinese.. Hierin gebruik ik voetpunten en voetzones die een relatie kunnen hebben met een ziektebeeld. Zones worden op verschillende manieren gemasseerd en gemanipuleerd.

 

Ben je oncologisch belast, met de speciale technieken die ik toepas kan het lichaam beter ontspannen waardoor het zelfgenezend vermogen beter zijn werk kan doen.

!!  Bij een aanvullende verzekering worden deze behandelingen geheel of deels vergoed   

 

reflexzonetherapie kent vele voordelen bv bij:

*ondersteunend bij stress/ spanning

*pijn 

*vermoeidheid

*als preventie therapie enz enz 

*kanker